Opzeggen

Op het moment dat je besluit om geen gebruik meer te maken van de diensten die je bij Webhosting Telco hebt afgenomen, moet je deze altijd bij ons opzeggen. Dat geldt voor domeinnamen, Webhosting en Streaming. Denk ook aan extra diensten zoals Buma, Sena en Auto DJ. Zeg je niet op, dan blijven de diensten actief en worden ze opnieuw door ons in rekening gebracht.
 
Ook als je jouw domeinnaam wilt gaan verhuizen naar een andere hostingprovider, moet je eerst bij ons opzeggen.

 

De diensten bij Webhosting Telco kunnen alleen schriftelijk worden opgezegd.

 

De opzegging kan ook per mail, en in de opzegging moet komen te staan:

De producten (diensten) die worden opgezegd

 • streampakket, Auto DJ en/of Buma & Sena: graag extra vermelden, indien van toepassing. De pakketspecificatie staat op de factuur.
 • hostingpakket: het webpakket met daarbij vermelding van alle domeinnamen die opgezegd moeten worden. Let op: bij spelfouten in een domeinnaam geldt de opzegging niet. Wanneer de overeenkomst voor hosting eerder opgezegd wordt dan de einddatum, dan stoppen wij de hosting na 30 dagen. Indien de doorlooptijd langer moet worden, dan horen wij dat graag.

Naam en adresgegevens

Opzeggen kan alleen worden gedaan door de persoon die bij ons bekend is. Ter voorkoming dat een ander persoon opzegt, willen wij de identiteit controleren. Om dit te kunnen doen, kun je kiezen uit de volgende opties:

 • klantnummer met afschrift laatste betaling aan ons verstrekken
 • een kopie ID mee te sturen, waarbij de pasfoto en het BSN-nummer onherkenbaar mogen zijn gemaakt
 • opzeggen door middel van een aangetekend schrijven naar

   
       Webhosting Telco
       Veldweg 31
       5321 JD Hedel